Studentenlinten

Studentenlinten bestellen

studentenlinten - praesidiumlinten Brabo bestellen

01.

Het studentenlint

SAMENSTELLEN

Bij het bestellen van studentenlinten voor je club, ga je van start met het kiezen van het lint. Wij werken met moireelint met een milieuvriendelijke afwerking dat composteerbaar is. Elk praesidiumlint is gevoerd met linnen voor extra versteviging. Je hebt een breed gamma aan kleuren en kan ook de breedte, de lengte en de hoeveelheid banen van je studentenlint kiezen. De meest voorkomende keuzes zijn:

  • een breedte van 10 of 12 cm
  • een lengte van 2 meter
  • 1,2 of 3 banen


Wat is de prijs?


Een gevoerd studentenlint, ongeacht de lengte, de breedte en de hoeveelheid banen komt op €25, inclusief een ringetje en franjes, of schuin afgestikt.


Reeds eerder besteld?


Hier kan je de afgewerkte studentenlinten per club bestellen, hoe wij ze voorheen maakte. Maak eerst een keuze uit hoeveel kleurbanen jullie lint is opgedeeld. Functies kan je op het einde van je bestelling doorgeven.


Nieuwe club?

studentenlint - praesidiumlint borduren Vetur

02.

(Bij)borduren

VAN STUDENTENLINT

Op het lint borduren we je functie. Ook een palm (laurier of lustrum), naam van de club of bijnaam worden er vaak opgezet. Deze borduursels worden het meest gekozen in het goud, oker of zwart, maar elke kleur is mogelijk.


Wat is de prijs?


We rekenen per borduursel.

  • Onder het schild:

Functie + jaartal = €5.

Voor een extra functie of meerdere jaartallen bekijken we het aantal lijnen. Per 3 lijnen betaal je 5 euro.

  • Boven het schild:

Een palm, de naam van je club, je eigen naam en dergelijke meer kan je laten borduren boven het schild, dit komt ook op 5 euro.


Verwijderen van een borduursel


Voor het verwijderen van een bestaande functie, naam of jaartal rekenen wij per lijn €10, ongeacht de hoeveelheid letters. Je mag dit ook zelf losmaken, en door ons opnieuw laten borduren.


Schildje studentenlinten - praesidiumlinten bestellen sepulcrum

03.

Het schild

OP STUDENTENLINT

Op een studentenlint hoort ook het schild van je club. Dit is een geborduurd of gedrukt schild. Soms is het mogelijk om het schild rechtstreeks op het lint te borduren.

Wat is de prijs?


Een gedrukt schildje komt op €5 per stuk. We hebben hiervoor enkel een zuivere afbeelding van het schild nodig.

Een geborduurd schild komt op €10 per stuk. Bij de eerste bestelling van een nieuw geborduurd schild betaal je éénmalig €100 digitalisatiekosten.  Vraag naar onze voorwaarden om deze kost terug te verdienen met toekomstige aankopen.Reeds eerder besteld?


Hier kan je de afgewerkte schildjes per club bestellen. Maak eerst een keuze uit een geborduurd of een gedrukt schild.


Kom gerust langs in ons atelier om de mogelijkheden te bespreken.